L’Olot arrenca l’any amb una derrota contra l’Europa (1-0) i posa emoció a la lliga

ueolot_alex_terma

ueolot_alex_termaL’Olot ha arrencat el 2013 amb mal peu i s’ha encallat al Nou Serdenya contra l’Europa per la mínima (1-0). Amb un gran ambient el primer i el segon classificat es veien les cares per inaugurar l’any a la Tercera Divisió. Ja en els primers minuts del partit el porter de l’Olot ha hagut de lluïr-se en diverses ocasions per evitar que els locals s’avancessin al marcador. Els olotins no han aconseguit tenir el control del partit en tota la primera part i s’han vist superats per un Europa molt ben ordenat en totes les seves línies. Només Carlos ha pogut avançar l’Olot en l’últim respir de la primera meitat. A la represa les coses han canviat quan al minut 52 quan Javi Lara, de falta, ha marcat l’únic gol del partit. A partir d’aquest moment l’Olot ho ha intentat amb Uri Santos, Jordi Roca i Carlos però res de res. Aquesta és només la segona derrota de la temporada i l’Europa s’acosta perillosament a l’Olot, que només el supera amb quatre punts.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta