L’Ideal s’ha estrenat aquest Nadal amb tres tallers per a joves

cuina_nadal_12ideal

cuina_nadal_12idealL’Ideal, el nou espai per a joves situat a l’Espai Social d’Olot de la Fundació CatalunyaCaixa, s’ha estrenat aques Nadal amb tres tallers: un de disseny i retoc fotogràfic, un de taller de cuina i un altre taller de guitarra. Els participants han valorat positivament les propostes així com haver disposat d’activitats per poder aprofitar el temps lliure durant les vacances per formar-se. Per aquest primer trimestre la programació de l’Ideal inclou activitats de caps de setmana i activitats puntuals. S’han programat converses d’anglès i francès, taller de cant improvisat i cançons de la Garrotxa, un taller de maquillatge i un altre titulat Internet, eina de comunicació o control?.

Dins l’oferta d’activitats de cap de setmana hi ha campionats de tennis taula, tallers de jocs de rol, de sexualitat, de cuina, projecció de documentals, presentació d’entitats, a més d’altres activitats i esdeveniments puntuals. Les activitats es poden consultar al Facebook, però totes les inscripcions cal fer-les personalment a l’Ideal, un espai obert d’estudi, un lloc de trobada, amb jocs de taula, lectura, zona wifi, aula d’informàtica, i servei d’informació i d’assessorament juvenil. Per poder accedir a l’equipament només cal tenir entre 14 i 30 anys, i registrar-se com a usuari.