Ernest Serrat guanya el Campionat Social del Club Escacs Olot

club_escacs_olot

club_escacs_olotEl Club Escacs Olot ha posat el punt i final al campionat social, que es va celebrar fins a finals de desembre. Aquest torneig és un punt de trobada pels socis del club on de manera distesa i relaxada es juguen un seguit de partides amb la finalitat de gaudir del joc i el bon ambient. Aquesta vegada ha comptat amb vint-i-vuit participants i s’ha pogut veure un bon ritme de joc i una tensió fins al final. El jove del planter Eduard Aymerich va anar liderant el campionat social des de la segona partida, però la victòria és va decidir en la darrera ronda, a la partida que enfrontava Aymerich amb Ernest Serrat, que finalment va superar-lo arrabasant-li el punt en disputa i superant-lo així per mig punt a la classificació final.

x