La revista d’interiorisme ‘Casa Viva’ dedica un número al despatx ‘Jordivayreda Projectteam’ en motiu del seu 15è. aniversari

jordi_vayreda_casa_viva

jordi_vayreda_casa_vivaL’estudi de disseny ‘Jordivayreda Project team’ ha acabat de complir els 15 anys d’existència. Tot i l’actual context econòmic, el despatx olotí segueix treballant amb més d’una vintena de projectes, i la seva feina gaudeix d’un prestigi dins el món de l’interiorisme, com demostra el reportatge exclusiu que la revista ‘Casa Viva’ ha dedicat recentment a l’estudi.

Veure la notícia a l’OTV a la carta

Fa 15 anys que Jordi Vayreda va obrir el seu estudi creatiu de disseny a Olot, el ‘Jordivayreda Project team’. En aquest lapse de temps, el despatx ha treballat per a molts clients d’arreu de l’Estat. Però la voluntat de l’estudi és seguir a la capital garrotxina, pel coneixement proper que tenen dels productes que fan diferents empreses de la nostra comarca. En l’actual context econòmic, el despatx olotí segueix treballant amb més d’una vintena de projectes, uns treballs que els han dut a guanyar-se un prestigi dins el món del disseny. Per això, en el 15è aniversari de l’estudi, revistes especialitzades en aquest àmbit com ‘Casa Viva’ han dedicat reportatges als projectes i mètodes de treball d’aquest despatx de disseny d’Olot.