Es presenta ‘La Xarxa’, la columna vertebral dels mitjans de comunicació de proximitat

la_xarxa_presentacio

la_xarxa_presentacioAquest dimecres s’ha presentat oficialment ‘La Xarxa’, la nova plataforma multimèdia que aquesta casa ha creat de la fusió de COM Ràdio i la Xarxa de Televisions Local. L’empresa que gestionarà el grup, la Xarxa Audiovisual Local SL, fa una aposta decidida, doncs, per la informació local i perquè els ens municipals tinguin més visibilitat. Olot Televisió en seguirà formant part d’una manera activa, com ha vingut fent fins ara, amb aportació de notícies que es produeixen a la Garrotxa i programes d’interès nacional que es fan des de la productora Vulcania.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La nova ‘Xarxa’ actuarà com una plataforma multimèdia de serveis a l’audiovisual local, destinarà més recursos als mitjans de proximitat perquè produeixin continguts informatius propis i els donarà suport per fer més eficients les seves estructures. Un dels objectius és que ràdios i canals locals creïn continguts informatius prou competitius per ser utilitzables per l’audiovisual nacional. La nova plataforma seguirà utilitzant l’XN, el programa d’intercanvi de continguts, que durant l’any passat va distribuir més de 28 mil notícies entre els mitjans adherits.

 

Deixa un comentari