La FOEG considera que “la bombolla política no es pot mantenir”

josep_serra_foeg

josep_serra_foegEl sector empresarial té un paper molt important en la Formació Professional perquè són els primers interessats en rebre mà d’obra formada. Però les empreses gironines consideren que la millor ajuda que poden rebre de l’administració és, també, més llibertat per actuar i menys impediments per crear nous negocis. Són declaracions de Josep Serra, membre de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona al programa ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió d’aquest dimecres. Serra va anar més enllà i va ser crític amb la classe política dient que “la bombolla que han creat no es pot mantenir”. En aquesta línia també s’ha referit als salaris del sector públic pel que considera que “hi ha massa diferència amb el privat i cal anivellar els sous i els privilegis que tenen amb l’empresa privada”.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari