La sala d’exposicions del monestir de Palera acull una mostra de Sergi Cadenas

expo_palera

expo_paleraEntre les obres realitzades a l’antic monestir del Sant Sepulcre de Palera hi ha l’adequació d’un espai com a sala d’exposicions. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb la Diputació de Girona perquè algunes de les seves mostres itinerants passin per la sala. Aquests dies hi podem trobar una exposició de pintura del forjador Sergi Cadenas, que es podrà visitar fins el dia 3 de març.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Evolució, realitat i moviment. Aquest és el nom de la mostra de pintura que aquests dies acull la sala d’exposicions de l’antic Monestir del Sant Sepulcre de Palera, a Beuda. L’esdeveniment està inclòs dins el programa ‘Exposicions viatgeres’, una sèrie de mostres itinerants que organitza la Diputació de Girona per donar suport als artistes gironins.

L’autor de la mostra, el forjador Sergi Cadenas, pretén donar un sentit a la imatge tridimensional sobre una superfície plana. La mostra consta de vint peces, que fan reflexionar sobre el pas del temps o la importància dels moments quotidians.

Deixa un comentari