Part de la Garrotxa té un risc moderat d’incendis forestals

mapa_risc_incendis

mapa_risc_incendisLa zona del Pirineu i Prepirineu està en situació aquest dimecres d’un risc elevat d’incendis forestals a causa de la manca de pluges els últims dies i la sequedat. Segons informa el Serveo de Prevenció d’Incendis Forestals de la Generalitat, les comarques que presenten aquest perill són sobretot el Ripollès, Cerdanya, Solsonès, Berguedà Alt Urgell, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça i Vall d’Aran. La Garrotxa no es troba entre aquests comarques però tota la franja nord-oest i sud tenen un risc moderat. Protecció Civil demana molta prudència davant d’aquesta situació de risc d’incendis. S’espera una baixada de les temperatures pels pròxim dies, que serà més acusada a finals de setmana, i aquest canvi pot ajudar a una disminució del risc de focs forestals.

Deixa un comentari