Aquest diumenge podria nevar fins a cotes de 600 metres al nord-est

olo9tnuvol

olo9tnuvolACN.- A partir d’aquesta nit, la borrasca deixarà precipitacions disperses a la meitat oest del país, sobretot al Pirineu Occidental. En aquest sector la cota de neu se situarà als 1.000 metres i al voltant dels 1.200 a la resta. Aquest diumenge, la cota de neu baixarà fins als 800 metres durant el matí al vessant nord del Pirineu, tot i que la tarda hi haurà possibilitat de nevades a qualsevol cota i es poden acumular fins a 10 centímetres de neu per sobre dels 900 metres, segons un avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya. A la resta de Catalunya s’esperen pluges lleus, disperses i escasses i la cota de neu baixarà fins als 800 i puntualment pot arribar als 600 metres a comarques del nord-est. Aquest diumenge, en general les pluges seran lleus però hi haurà un descens acusat de les temperatures, sobretot les diürnes.

Deixa un comentari