L’actor Quim Masferrer parla amb els joves del club Coolturajove d’Olot

Quim_Masferrer_al_coolturajove

Quim_Masferrer_al_coolturajoveL’actor Quim Masferrer, de Teatre de Guerrilla, ha estat a Olot per promocionar el nou espectacle ‘Temps’, que presentarà al Teatre Principal d’Olot el proper divendres 18 de gener. Durant la sessió promocional, Masferrer va dedicar uns minuts a parlar amb els nois i noies del Club Coolturajove. La trobada es va fer al nou espai Ideal i hi van assistir una desena de joves. L’actor va respondre a les preguntes del nou espectacle però sobretot a la seva feina com a actor en un moment complicat també pel sector degut a les dificultats econòmiques.

Quim Masferrer va animar als joves que emprendre projectes, sobretot si són engrescadors i intentar treballar en tot allò que els apassioni. També els va parlar de la importància de la cultura en una societat: “ens serveix per aprendre, per posar-nos a la pell d’altres persones ientendre situacions –com és el cas de la pel·lícula Lo impossible- (…). I també per expressar i dir allò que ens agrada, el que no i el que ens indigna”. La voluntat d’aquestes accions del Coolturajove és oferir als seus socis activitats que vagin més enllà de la participació als actes culturals per despertar el seu interès cap al món de la cultura i oferir-los propostes exclusivament per a ells. A banda, el Coolturajove oferix descomptes als seus socis en tots els espectacles del Teatre, a les entrades dels Museus i en la compra de productes culturals, entre d’altres.

Deixa un comentari