Comencen les obres per asfaltar l’aparcament del carrer Pou del Glaç d’Olot

aparcament_pou_del_gla

aparcament_pou_del_glaLa gran majoria de les places de pàrquing que hi ha al centre d’Olot són zones blaves o aparcaments privats. En tot dos casos són de pagaments. Un dels pocs espais lliures que hi ha és just davant de Cines Olot, però el seu mal estat moltes vegades el convertia en un lloc intransitable. Això s’ha acabat. Aquest dilluns han començat els treballs per pavimentar tota aquesta àrea, que té més de 1.600 metres quadrats de superfície. Fins ara s’havien fet pedaços que no servien per res perquè amb les pluges tornava a quedar gairebé impracticable. Ara s’asfaltarà i s’habilitaran 69 places d’aparcament i tres adaptades.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Amb les obres s’aprofitarà per construir-hi la recollida d’aigües de pluja i deixar executades previsions de canalitzacions per a un futur enllumenat públic. L’adequació del pàrquing també evitarà els problemes de circulació que es creaven fins ara per una falta de delimitació entre aparcaments. Les obres les executa l’empresa Rubau Tarrés per un import d’una mica més de 60 MIL euros i té un termini previst d’execució de dos mesos. Durant aquest temps l’espai quedarà tancat a l’accés de vehicles. Una vegada obert seguirà sent un espai gratuït.