El pessebre vivent de Joanetes celebra una nova edició amb un dinar popular amb 300 persones

pessebre_joanetes_dinar

pessebre_joanetes_dinarEl pessebre de Joanetes és molt viu, i aquesta és una realitat que no només es palpa cada any durant les representacions que es fan al poble. Aquest diumenge més de 300 persones, bona part de les que col·laboren en fer realitat el muntatge, es van reunir a la Vall d’en Bas per celebrar l’èxit d’una nova edició. I ho van fer amb un dinar de germanor excepcional on no hi va faltar de res. Al dinar s’hi respirava amistat, il·lusió i passió pel pessebre vivent de Joanetes, un dels més bonics que s’organitzen a Catalunya. La trobada es va fer a les instal·lacions del futur Ecomuseu, un espai que molt aviat serà el mirall de la memòria històrica de la pagesia de les nostres contrades. Abans, i per unes hores, ha acollit una de les tradicions més arrelades de la Garrotxa. Al final del dinar es va projectar el documental del pessebre, un treball de Marc López, que és també col·laborador d’Olot Televisió. Producte de la col·laboració permament que hi ha entre la junta del pessebre vivent i Olot Televisió, properament s’emetrà el reportatge per la pantalla.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

x