El trànsit pel túnel de Bracons durant el 2012 creix en 100.000 vehicles més respecte l’any anterior

bracons_transit

bracons_transitEl Túnel de Bracons veu com any rere any creix el nombre de vehicles que passen pel seu interior. La xifra del 2012 és lleugerament superior a la del 2011, amb 100.000 desplaçaments més. Els dies de més trànsit coincideixen amb les Festes del Tura d’Olot o els diferents ponts repartits al llarg de l’any, consolidant el túnel com una via indispensable per a la promoció econòmica de la comarca.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a carta

El Túnel de Bracons es consolida com a via d’entrada de visitants a la comarca de la Garrotxa. La densitat del pas de vehicles creix cada any: gairebé dos milions i mig de cotxes han fet servir els túnels en tot el 2012, 100.000 vehicles més que l’any anterior. Per aquest motiu l’Ajuntament d’Olot considera que no es pot imaginar la capital garrotxina sense aquesta infraestructura. Amb aquestes dades, es determina que cada dia passen pel túnel de Bracons més de 2.200 vehicles, en sentit Olot. Els dies de més intensitat coincideixen amb la celebració dels ponts turístics, o altres esdeveniments com les Festes del Tura. En concret, per les Festes del Tura poden arribar a passar més de 4.700 vehicles pels túnels de Bracons.

Deixa un comentari