Olot TV promou la visita pedagògica a l’escola Sant Roc del director de l’ONG Somriures de Bombai

Jaume_Sanllorente

Jaume_SanllorenteOlot Televisió ha organitzat la visita que el fundador de l’ONG Somriures de Bombai, Jaume Sant Llorente, ha fet als alumnes de sisè de l’escola de Sant Roc d’Olot. El director general de l’ONG va respondre totes les preguntes dels alumnes i va explicar tots els detalls sobre la tasca de procurar una infància digna als nens i nenes de la capital de l’Índia. La visita va acabar amb la projecció del documental ‘El somriure de Jaume Sanllorente’, realitzat pel director d’Olot Televisió Albert Brosa i premi Zapping de televisió. La visita s’emmarca dins de la voluntat d’Olot Televisió de promoure la divulgació en el camp pedagògic.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

No sempre es té l’oportunitat de rebre la lliçó de mans del mateix protagonista que surt en el llibre de text. Els alumnes de sisè de primària de l’escola de Sant Roc d’Olot van tenir divendres una visita molt especial, la de Jaume Sanllorente, director general de l’ONG Somriures de Bombai, que els alumnes han estudiat a classe. Els nens i nenes dels grups de sisè de l’escola van poder preguntar a Sanllorente tot el que se’ls va acudir sobre l’ONG. Des que Jaume Sanllorente va decidir quedar-se a Bombai per fundar Somriures de Bombai, l’ONG ha impactat fortament sobre la població infantil de la ciutat de l’Índia. Al final de la visita de Jaume Sanllorente a l’escola de Sant Roc, els alumnes de sisè van poder veure el documental que el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, va realitzar sobre el treball que l’ONG està fent a Bombai, anomenat ‘El somriure de Jaume Sanllorente’, que va rebre el Premi Zapping 2012 al Millor Programa Cultural de Televisió Local.