Santa Pau ofereix tastets de fesols a la Plaça Mercat d’Olot

fesols_sta_pau_mercat

fesols_sta_pau_mercatSanta Pau es prepara per una nova edició de la fira de Sant Antoni, la fira del fesol i la fesolada. I ho fa en un dels moments més interessants de la història d’aquest producte autòcton perquè els productors gestionen la possibilitat que el fesol de Santa Pau sigui una Denominació d’Orígen protegida. L’acte més important tindrà lloc diumenge, 20 de gener, a partir de les dotze del migdia a la plaça Major els restaurants col·laboradors oferiran els plats elaborats amb fesols de Santa Pau. Enguany els productes convidats són el iogurt de la Fageda i els calçots de Valls. Prèviament aquest cap de setmana s’han fet els primers tastets a la Plaça Mercat d’Olot, el punt neuràlgic dels productes autòctons de la comarca. Els productors van oferir un tastet als consumidors del mercat d’Olot. 

Deixa un comentari