El PSC i la CUP es posicionen contra la investigació d’hidrocarburs a la Garrotxa

Marina_Geli

Marina_GeliAlgunes formacions polítiques ja han donat a conèixer la seva posició sobre la investigació d’hidrocarburs a Catalunya per explotar-los a través de la tècnica del ‘fracking’. La CUP ha denunciat que la Generalitat concedís a l’octubre la llicència per investigar hidrocarburs a la zona compresa pel projecte anomenat Ripoll, que va de la capital del Ripollès a Olot, amb un interès especial al municipi de Riudaura pel que fa a la Garrotxa. El PSC també ha demanat tant al Congrés com al Parlament de Catalunya una moratòria perquè s’aturin les llicències i s’estudiïn bé les conseqüències que pot tenir l’ús d’una tècnica com el ‘fracking’.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta