La 8a edició de la Mostra Internacional de Documentals d’Olot se celebrarà del 14 al 17 de març

olot.doc

olot.docLa Mostra Internacional de Documentals ‘Olot.doc’ ja està a punt per la 8a edició. Aquests dies s’està tancant la programació de la vuitena convocatòria del festival, que tindrà lloc del 14 al 17 de març, amb l’objectiu de “continuar oferint una programació de qualitat que permeti apropar la societat al món del documental”, segons han informat els organitzadors.

Aquest any ‘Olot.doc’ ha rebut 130 treballs d’arreu del món -deu més que l’any passat- “de temàtica i procedència molt diversa”, alguns dels quals s’han estrenat a festivals i mostres de primera línia com, per exemple, el Festival de Málaga, la Mostra de Documentals de Barcelona o el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. “Estem molt satisfets per la gran quantitat de treballs que hem rebut, i que augmenta de forma considerable any rere any, però també per la seva qualitat” ha assegurat el director de la Mostra Internacional de Documentals, Jordi Teis, segons recull una nota de premsa.