Més de 130 delegats dels Instituts d’Olot participen en la 14a Jornada de Delegats

JORNADA_DELEGATS

JORNADA_DELEGATSAvui se celebra la catorzena jornada de delegats a Olot. Hi participen més de 130 delegats, que assisteixen a les activitats organitzades pel Consell Escolar Municipal, un òrgan format per representants dels diferents instituts. La diada ha començat aquest matí amb la presentació de les activitats al Casal Marià, amb una conferència a càrrec del periodista esportiu Jordi Sunyer, que ha recalcat la importància del treball col·laboratiu i social. Aquesta diada serveix perquè els representants dels alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat es reuneixin al voltant de diversos tallers, uns tallers amb què es pretén complementar la tasca com a delegats dins l’aula.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

x