Prohibida la circulació de camions a la N-260 a Planoles

El Servei Català de Trànsit ha restringit aquest dimarts al matí la circulació per la carretera N-260 a Planoles (Ripollès) i fins a Puigcerdà, en els dos sentits de la marxa, dels camions de gran tonatge pel perill que representa l’acumulació de neu que ha caigut les últimes hores i el gel que s’ha generat a causa de les baixes temperatures. Aquesta restricció se suma a la de la N-230 al túnel de Vielha, vigent des d’aquest dilluns a la tarda. La direcció de l’escola rural de Planoles ha decidit tancar les portes aquest dimarts degut a la neu que està caient a les cotes més altes de la comarca. Un total de 12 alumnes del centre educatiu s’han quedat sense classe per precaució i sense el servei de menjador. Pel que fa a la resta de centres escolars, de moment, mantenen les classes amb normalitat. A més, des del Consell Comarcal del Ripollès han informat que el transport escolar funciona amb normalitat i no s’han registrat incidències. Pel que fa a les incidències de trànsit, es manté la restricció del pas de camions per la carretera N-260 de Planoles a Puigcerdà, en els dos sentits de la marxa per l’acumulació de neu i gel.

Deixa un comentari