Dos successos causen dos morts en pocs minuts a Olot

accident_residencia_tura

accident_residencia_tura

Dues persones van morir ahir a la tarda a Olot per dos successos desafortunats. Un va passar a l’interior de l’antiga fàbrica de Can Domènech: un veí de Sant Feliu de Pallerols va caure d’una escala quan recollia fustes i ferralla. L’altre succés tràgic va tenir lloc a la residència de Nostra Senyora del Tura, quan la filla d’una resident va caure d’un segon pis.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ahir a la tarda un home va morir com a conseqüència d’un accident a l’interior de l’antiga fàbrica de can Domènech d’Olot. L’home tenia 65 anys i era veí de Sant feliu de Pallerols. Entre les quatre i les cinc de la tarda, l’home es trobava amb una altra persona a l’interior de la fàbrica, amb l’objectiu de recollir fustes i feralla. Segons informen els Mossos d’Esquadra, els dos homes tenien el permís de la propietat. Mentre buscaven el material, l’home va caure d’una escala metàl·lica, des d’una alçada de cinc metres. La caiguda va ser fatal. L’home va patir una fractura de base al crani i una lesió medul·lar. Va ser traslladat a l’hospital Sant Jaume d’Olot, des d’on se’l va traslladar a l’hospital Trueta de Girona davant la importànica de les ferides. Va morir poc després durant el trasllat. Malgrat les tasques de reanimació, no es va poder fer res per la seva vida. Pocs minuts després de l’accident a Can Dompenech, A la residència de Nostra Senyora del Tura. Una dona de 64 anys i veïna d’Olot es va precipitar ahir al vespre des del segon pis de la residència geriàtrica del Tura d’Olot. La dona havia entrat al centre amb la voluntat de visitar la seva mare. Segons ha pogut saber Olot Televisió, una vegada va entrar a visitar la mare, va sortir i quan era a l’escala va caure pel forat. Les raons de l’accident hores d’ara es desconeixen. Els serveis d’emergències van traslladar a la dona a l’hospital Sant Jaume d’Olot amb ferides de gravetat, però va ingressar cadàver al centre hospitalari. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.