El Manlleu de l’olotí Jordi Dot apunta cap al playoff

jordi_dot

jordi_dotDesprés d’una gran primera volta, el Manlleu que entrena l’olotí Jordi Dot ja no s’amaga a l’hora d’explicar els objectius de cara a la segona part del campionat. Volen tornar a jugar el play-off d’ascens a Segona Divisió B com la temporada passada, encara que no volen pressionar-se. Així ho va assegurar ahir Jordi Dot, que també va deixar clar que el seu equip tornarà a lluitar per la Copa Catalunya.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Amb l’empat de diumenge contra la Muntanyesa, el Manlleu tanca la primera volta de la lliga amb 33 punts i a la quarta posició de la classificació, l’última que dóna accés a jugar la promoció. Durant els primers 19 partits, els groc-i-vermells només han sumat dues derrotes i les dades els fan ser optimistes a l’hora de fixar un objectiu per al segon tram de campionat. Un altre dels objectius de la temporada és fer un bon paper a la Copa Catalunya. El proper rival a les semifinals és el Llagostera dels exmanlleuencs Dani Planagumà i Jordi Aumatell, encara que no hi ha data per al partit. Dot també va parlar del rival de la comarca, el Vic, que ha acabat la primera volta al límit del descens. El tècnic manlleuenc creu que estan en una mala dinàmica però que se’n sortiran. Per Jordi Dot la falta de gol del Vic és un problema que també pateixen molts altres equips a causa de la igualtat en les plantilles marcada per la situació econòmica dels clubs.