Pere Macias és el primer convidat del sopars temàtics que promouen Olot TV i Òmnium Cultural Garrotxa

Pere_Macias2

Pere_Macias2El debat sobre el futur de Catalunya general molt d’interès. A mesura que s’avança cap al dret a decidir apareixen més preguntes que necessiten resposta: Catalunya ha de ser un nou estat d’Europa o primer cal intentar una negociació amb Madrid? Una Catalunya independent seria viable econòmicament? Es garantiria la preservació de l’estat del benestar? El primer convidat dels sopars temàtics que promuen Olot Televisió i Òmnium Cultural Garrotxa és una persona que viu en primera persona el xoc entre Catalunya i la resta d’Espanya des de Madrid. És el portaveu adjunt de CiU al Congrés, el garrotxí Pere Macias qui, a més, acaba de publicar el llibre ‘La gran bacanal’, que critica la política d’inversions en infraestructures que s’han decidit des de Madrid i la planificació que s’ha fet de les mateixes.

I, encara més, per poder avançar cap al procés sobiranista és vital que la majoria de forces polítiques del Parlament de Catalunya facin un front comú: preguntarem a Pere Macias si s’està treballant en aquesta línia i quins seran els propers passos per aconseguir-ho. En un moment transcendental, preguntes concretes i respostes clares. El sopar temàtic es farà el proper dijous 24 de gener a les 20.30 al restaurant la Cúria Reial de Besalú. El preu del tiquet és de 25 €. Cal confirmar l’assistència abans del dimecres 23 de gener enviant un correu-e a lagarrotxa@omnium.cat o bé a otv@olot.tv