Un camió s’encasta contra les bigues del pont de la ceràmica d’Olot

accident_camio_pont_ceramica

accident_camio_pont_ceramica

Un camió grua s’ha encastat contra les bigues del pont de la Ceràmica d’Olot a primera hora del matí quan ha passat per sota sense adonar-se que la grua s’havia elevat. No s’han de lamentar ferits, si bé el xoc ha causat greus afectacions sobre el pont, que haurà de ser restaurat en el proper mes. L’accident obliga a tallar el pas a l’avinguda de Sant Joan les Abadesses durant tot el dia fins que s’asseguri el pont, que quedarà amb un sol carril obert al trànsit durant les properes setmanes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Podia haver estat un greu accident i, sortosament, finalment s’ha quedat amb un ensurt. La imatge parla per si sola. Un camió d’una empresa dedicada a la construcció s’han encastat a primera hora d’aquest matí contra el Pont de la Ceràmica d’Olot, a l’avinguda Sant Joan de les Abadesses. Els fets han passat al voltant de les vuit del matí. El vehicle circulava en direcció al centre de la ciutat quan la grua que porta incorporada a la carrosseria ha quedat enganxada just quan passava per sota el pont. Segons el conductor del vehicle, no s’ha adonat que la grua s’ha enlairat més del compte i, al superar l’alçada permesa, ha topat amb les bigues que suporten el Pont de la Ceràmica. A resultes del fort impacte el camió ha quedat uns metres enlairat. L’accident ha obligat a interrompre la circulació a l’Avinguda de Sant Joan les Abadesses i seguirà tallada fins a mitja tarda, quan calculen que es podrà garantir la seguretat. Sobre el pont de la ceràmica, el pont quedarà restringit a un sol carril, el de la banda sud, i hi podran circular els cotxes que circulin en direcció Riudaura.Aquest mateix matí han començat les gestions per canviar dues de les bigues que han quedat malmeses. Es calcula que les obres es podran fer d’aquí a un mes. Mentrestant el trànsit per sobre el pont de la ceràmica quedarà restringit a un sol carril.