L’home que va morir en accident a Can Domènech va ser el primer alcalde de la democràcia de Sant Feliu de Pallerols

joan_casas_lluis_sau

joan_casas_lluis_sauAhir els informàvem de la mort d’un home dimarts a la tarda després de patir un accident mentre recollia materials dins de l’antiga fàbrica de Can Domènech, prop de l’estadi municipal de futbol d’Olot. L’home va caure des d’una escala metàl·lica i res no es va poder fer per la seva recuperació a causa de les ferides patides. La fàbrica, com vostès saben, era tancada, però segons informaven els Mossos d’Esquadra, l’home i un altre home que l’acompanyava a l’interior de la fàbrica, tenien el permís del propietari per entrar i recollir el que creguessin oportú. Doncs bé, l’home que va resultar mort era Lluís Sau, el primer alcalde de la democràcia de Sant Feliu de Pallerols i amic personal de l’actual alcalde, Joan Casas. El funerals per la seva mort se celebren avui a 2/4 de 5 de la tarda a l’església parroquial de Sant Feliu. Joan Casas ha volgut avui recordar la figura de Lluís Sau a través de les càmeres d’Olot Televisió.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

x