Tot a punt pel rodatge de l’espot promocional d’Olot Televisió d’aquest 2013

reunio_escola_musica_i_teatre

reunio_escola_musica_i_teatreTot és a punt perquè comenci la gravació de l’espot promocional d’Olot Televisió del 2013. El rodatge es farà el proper dissabte 2 de febrer al Teatre Principal d’Olot i comptarà amb la participació de més de 500 persones, 120 de les quals seran els nens i nenes de l’escola de Música Xavier Montsalvatge, que són els protagonistes de l’anunci. Després d’enregistrar-se la banda sonora el passat mes de desembre, el mestre Xevi Batlle ha completat la masterització de tots els instruments i les veus del cor. Aquest dijous al migdia s’han reunit els tècnics del teatre amb la direcció d’Olot Televisió i de l’escola de música per concretar els detalls de la gravació. És previst que l’espot es comenci a emetre aquest mes de febrer.

x