El Consell Comarcal nega qualsevol il·legalitat al pla especial de la planta de triatge

consell_comarcal_gener

consell_comarcal_generAhir va celebrar-se el ple del Consell Comarcal de la Garrotxa. Esquerra Republicana va aprofitar la sessió per demanar a l’equip de Govern, de Convergència i Unió, que deixi la seva obstinació i permeti que la planta de triatge vagi dins del polígon industrial de Sant Jaume. CiU diu que l’obstinat és l’alcalde de Sant Jaume. Afirma que la ubicació fora del polígon és factible, que no han incorregut en cap il·legalitat en la tramitació del pla especial, i que la Generalitat té tota la informació sobre el procés des del 7 de desembre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Al torn de precs i preguntes del ple del Consell Comarcal celebrat ahir, Esquerra va demanar a l’equip de Govern de la corporació que faci un gest per correspondre la decisió de l’Ajuntament de Sant Jaume d’acceptar la planta de triatge comarcal al municipi i la ubiqui dins del polígon comarcal, com vol el consistori. El vicepresident del Consell Comarcal, que ahir feia les funcions de president al ple per substituir Joan Espona, baixa per malaltia, va desmentir les acusacions de l’equip de Govern de Sant Jaume sobre que la Generalitat no disposava de les al·legacions que l’Ajuntament havia fet al projecte. Josep Berga assegura que el Govern català té les al·legacions des del 7 de desembre, molt abans que l’Ajuntament es reunís amb la Generalitat. L’equip de Govern del Consell Comarcal nega qualsevol il·legalitat en la tramitació del pla especial per a la planta de Triatge. El portaveu del PSC va demanar consens per trobar una solució a la polèmica. L’equip de Govern de Sant Jaume ha denunciat que el Consell Comarcal no té competències per aprovar el pla especial sobre la planta de triatge. En aquest sentit, fonts del Consell expliquen que la corporació comarcal no aprovarà definitivament el pla especial. Només aprovarà un pla provisional que haurà d’aprovar definitivament la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari