L’actor Quim Masferrer presenta ‘Temps’, la seva darrera obra, al Teatre Principal aquesta nit

masferrer

masferrerL’actor Quim Masferrer presenta avui al Teatre Principal l’obra ‘Temps’, a partir de les nou del vespre. Un espectacle on comuniquen a Masferrer que li queda només noranta minuts de vida. Una hora i mitja on l’ésser humà experimenta una llibertat que mai podrà gaudir cap altre persona. Tot de sentiments que al cap de noranta minuts ja no podrà repetir. Aquesta obra sorgeix d’una idea del mateix Masferrer, i sota la direcció de Ramon Fontseré, espera demostrar el pas endavant que ha fet en el món del teatre, donant un nou enfocament a la seva carrera. Masferrer va parlar aquesta setmana sobre la seva obra al programa MAC Exprés d’Olot Televisió.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari