Es presenta el Banc del Temps d’Argelaguer, una iniciativa que promou l’intercanvi d’hores per feina a nivell municipal

banctemps

banctempsDissabte es va presentar el Banc del Temps d’Argelaguer, una iniciativa pensada per intercanviar feina i coneixement per hores de treball, sense cap tipus de transacció monetària. Aquesta associació està vinculada al Banc del Temps de la Garrotxa (BaTeGa), tot i que funcioni de forma exclusiva a nivell del mateix municipi, per tal d’incentivar la col·laboració d’aquest tipus d’intercanvi entre els habitants d’Argelaguer. A la seva presentació hi van intervenir els impulsors del projecte (vinculats a l’entitat Argelaguer en Transició), a banda de Pablo Lidoy, impulsor del Banc del Temps del Pont del Dimoni de Girona, i membres del BaTeGa. Per a més informació, podeu consultar la seva web a www.bdtargelaguer.com.

 

 

 

Deixa un comentari