Joan Brosa, escollit Fesol d’Or 2013 a la Fira de Sant Antoni de Santa Pau

joan_brosa_fesol_dor_2013_2

joan_brosa_fesol_dor_2013_2Santa Pau ha escollit aquest diumenge el Fesol d’Or 2013, la persona que, segons l’organització de la Fira de Sant Antoni, més ha contribuït en promocionar el fesol de Santa Pau i més ha treballat perquè aquest producte autòcton es difongui a arreu. La persona que reuneix aquestes característiques és en Joan Brosa, un fotògraf amateur que durant els últims anys s’ha dedicat a fer un seguiment fotogràfic del procés per cultivar el fesol de Santa Pau. Brosa és nascut al nucli de La Cot i durant tota la vida ha contribuït en promocionar les activitats que s’hi organitzen, així com ajudar d’una manera decidida a mantenir intacte l’església de Sa Cot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Joan Brosa va ser un dels fundadors de la tradicional trobada de Mosses i Sagals de La Cot, que es celebra anualment i reuneix a aquelles persones que viuen o van viure en aquest nucli durant la seva infantesa. Brosa ha rebut el Fesol d’Or de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. A part de la proclamació del Fesol d’Or, Santa Pau ha acollit a centenars de persones que han fet tastets de plats elaborats amb el fesol que neix de la terra volcànica. Un bon nombre de restaurants de la zona, però també d’Olot, s’han apuntat a l’acte i han servit els plats als visitants, molts d’ells arribats d’arreu de Catalunya.

Deixa un comentari