Bañuelos s’estrena a la banqueta de l’Olot amb una golejada contra el Vilassar (4-0)

ue_olot_julio_bauelos

ue_olot_julio_bauelosEl nou entrenador de l’Olot, Julio Bañuelos, ha superat amb nota el primer enfrontament de la segona volta. Els olotins han clavat una golejada (4-0) al Vilassar de Mar amb un joc fantàstic, segurament el millor partit dels garrotxins del que portem de temporada. L’Olot ha sortit molt embalat des del primer moviment de pilota. Al minut 20 ha arribat la primera ocasió. Carlos ha estat molt atent a la centrada de Francolí, però la pilota li ha marxat. Dos minuts després ha arribat el primer gol. L’autor ha estat Enric Vallès després de llençar una falta directa perfecta que el porter, Imanol, no ha pogut fer res per evitar que l’esfèrica entrés al fons de la xarxa.

Fes clic aqui per veure la notícia a l’OTV a la carta

I, sense temps ni per respirar, els olotins han marcat el segon (22′). Aquesta vegada Carlos ha estat l’encarregat de fer-lo i de cap. D’aquesta manera l’Olot feia més gran la diferència fent el mateix joc de sempre, amb la particularitat que ara les ocasions es transformen en gol. Però els de Bañuelos no en tenien prou i abans d’acabar la primera meitat encara han tingut temps per marcar el tercer després d’un xut impresionant d’Enric Vallès. A la represa l’Olot no s’ha arrugat perquè volia aprofitar l’empenta del primer temps i al 75′ Carlos, de nou, marcava el quart gol per l’Olot. Al final, un partit perfecte que han presenciat unes 700 persones des de l’estadi municipal. Els olotins segueixen liderant la Tercera Divisió amb 78 punts seguits del Cornellà que en té 43 i l’Europa, que és tercer amb 42.