Consternació al món de l’esport garrotxí per la mort del president de l’EF Bosc de Tosca, Enric Rodà ‘Licu’

enric_roda_licu

enric_roda_licuConsternació al món del futbol a la Garrotxa per la mort del president de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca, Enric Rodà, conegut popularment com en ‘Licu’. Rodà, de 64 anys, era president de l’entitat des del 1990, i s’havia convertit en tot un referent del club. Sempre va destacar pel seu caràcter optimista i una voluntat de ferro per impulsar el club i obrir-lo a tota la comarca. Enric Rodà ha mort aquest dimarts després d’una llarga malaltia que l’ha mantingut ingressat a l’hospital des del passat 1 de novembre, quan va patir un vessament cerebral.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Durant els mesos que el president del Bosc de Tosca ha estat hospitalitzat el club s’ha preocupat del seu estat de salut. Fins i tot els jugadors han promogut diverses activitats de suport pel seu president. L’alcalde de les Preses, Pere Vila, ha explicat a Olot Televisió que és “una gran pèrdua, difícil d’assumir”. La notícia també ha deixat perplex al Club de Futbol de les Preses que ha deixat de ser l’etern rival per solidaritzar-se amb els veïns de Bosc de Tosca. La seva junta directiva ha expressat la consternació. El vicepresident de club, Josep Maria Espunya, ha dit que “en Licu era una persona que sempre et rebia amb un somriure i que encaixava molt bé la rivalitat que tenim entre els dos clubs” Espunya ha aprofitat per donar el condol a la família del fins ara president del Bosc de Tosca i ha concluït dient que “el trobarem e faltar”. L’EF Bosc de Tosca és el club més important de la comarca en número de joves, més de 200.

La Unió Esportiva Olot també s’ha volgut sumar a les mostres de condol. A la seva pàgina web es pot llegir una nota de condol adreça a la família on també es recorda la figura del president de l’EF Bosc de Tosca. A més, l’Olot comparteix lligams ja que el director esportiu del Bosc de Tosca, Albert Danés, és també entrenador de l’equip juvenil ‘A’ del club olotí.

Deixa un comentari