El govern intenta tranquil·litzar els municipis afectats per la investigació d’hidrocarburs

delegat_govern_reuni_ripolls

delegat_govern_reuni_ripollsEl territori continua alarmat sobre la possibilitat de l´ús de la tècnica del fracking per trobar hidrocarburs. Per aquest motiu la Generalitat es reuneix amb diferents representants de les administracions municipals per transmetre un missatge de tranquil·litat als pobles implicats en la investigació per trobar hidrocarburs.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, s’ha reunit aquest dilluns amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, per tractar el tema del ‘fracking’. Casadesús ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat, i ha assegurat que els permisos atorgats per la Generalitat són només d’investigació, no d’extracció. Des del Consell Comarcal del Ripollès s’ha valorat positivament la reunió, i s’ha celebrat que també la Generalitat hagi mogut fitxa. A la reunió també han assistit alcaldes de municipis de la zona, com Campdevànol, Ripoll o Sant Pau de Segúries.