La plataforma ‘Riudaura junts contra el Fracking’ demana el suport de més de 80 municipis

Riudaurajunts

RiudaurajuntsLa Plataforma recentment constituïda ‘Riudaura junts contra el Fracking’ ja compta amb la totalitat dels veïns del municipi. Ara demana el suport de la resta de municipis que podrien veure’s afectats per aquesta tècnica, no només aquells que es troben al quadrant delimitat per l’empresa Teredo Oils per investigar si hi ha hidrocarburs, sinó també aquells que estan connectats amb la garrotxa a través de les seves aigües subterrànies, com és el cas de Banyoles. La Pataforma iniciarà ara una campanya per conscienciar també les empreses, sobretot aquelles que es beneficien del paisatge i la qualitat mediambiental de la Garrotxa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La plataforma ‘Riudaura junts contra el Fracking’ ja compta amb el suport de tots els veïns del municipi garrotxí. Ara demana que se sumin a la protesta la resta de municipis que podrien veure’s afectats pel ‘fràcking’. La plataforma calcula que són més de 80. El quadrant delimitat per l’empresa Teredo Oils per investigar si hi ha hidrocarburs toca el terme municipal de fins a set municipis garrotxins, a més de la majoria de municipis del Ripollès i alguns que pertanyen a la comarca d’Osona. Altres municipis del Pla de l’Estany també estan connectats a la Garrotxa a través de les aigües subterrànies. La propera iniciativa que emprendrà la plataforma serà una campanya per informar i conscienciar les empreses, sobretot les turístiques, que basen el seu benefici en el territori. La plataforma posa a disposició dels ciutadans la seva pàgina web, on les persones interessades poden obtenir més informació sobre el ‘fracking’ i poden sumar-se a la iniciativa.

Deixa un comentari