La revista ‘Globus’ de l’escola de les Planes d’Hostoles està nominada als premis ‘Lobo de Oro’

escola_les_planes_dhostoles

escola_les_planes_dhostolesLa revista ‘Globus’ que edita l’escola Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles ha estat nominada al ‘Concurso Nacional de Publicaciones Juveniles y Escolares’, els premis Lobo de Oro 2012, a la millor publicar escolar de les comunitats autònomes i que promou l’Associació de Premsa Juvenil. La publicació garrotxina és la única nominada de Catalunya. Del 14 al 16 de març les quinze revistes nominades presentaran les seves respectives publicacions i es donaran els premis Lobo d’or, de planta i de bronze. Els guardons no tenen dotació econòmica però són de prestigi i representen el més important reconeixement nacional a la feina feta pels grups de premsa juvenil i escolar. 

Deixa un comentari