L’alcalde de Sant Jaume acusa el Consell d’actuar amb lentitud i l’opisició denuncia el batlle per no demostrar les seves crítiques

FERRAN_PUIG

FERRAN_PUIGL’alcalde de Sant Jaume ha tornat a contestar el Consell Comarcal sobre el pla especial de la planta de triatge. L’acusa d’actuar amb lentitud per haver tardat vuit mesos a enviar a la Generalitat les al·legacions que l’Ajuntament havia fet al projecte. De la seva banda, el grup de l’oposició de Sant Jaume critica que l’equip de govern es queixa de la permeabilitat del terreny escollit pel Consell però no ha demanat cap informe tècnic per demostrar-ho.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La setmana passada escoltaven les paraules del vicepresident del Consell Comarcal de la Garrotxa, Josep Berga, sobre la futura planta de triatge comarcal. Berga deia que se sentia ofès per escoltar acusacions de corrupció per part de l’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Ferran Puig. L’alcalde de Sant Jaume ha contestat per dir que ell mai no ha acusat de corruptes els membres de l’equip de govern del Consell, tot i que rebutja els processos que han seguit. Ferran Puig també ha acusat el Consell Comarcal d’actuar amb lentitud per haver tardat vuit mesos a enviar a la Generalitat les al·legacions que l’Ajuntament havia fet al projecte.Mentre l’alcalde de Sant Jaume critica el procés seguit pel Consell Comarcal amb la planta de triatge, rep de la seva banda les crítiques del grup municipal de l’oposició al poble. El grup de Convergència i Unió de Sant Jaume critica que l’equip de govern es queixa de la permeabilitat del terreny escollit pel Consell però no ha demanat cap informe tècnic per demostrar-ho.

Deixa un comentari