Antoni Guirado, condemnat pel segrest de Maria Àngels Feliu, obté la llibertat definitiva

antoni_guirado

antoni_guiradoAntoni Guirado, l’expolicia municipal d’Olot que el 2003 va ser condemnat a 22 anys i 4 mesos de presó pel segrest de Maria Àngels Feliu, ha obtingut la llibertat definitiva de la pena. L’excepció d’aquesta llibertat és Olot. L’expolicia té un ordre d’allunyament de la ciutat durant un període de cinc anys que computa a partir del dia que va obtenir el primer permís. Per cert que Guirado està pendent de judici per l’incompliment d’aquest ordre d’allunyament quan estava en tercer grau.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta 

Va ser l’actual cap de la policia municipal d’Olot qui va denunciar que Guirado es trobava a Olot durant la Fira de Sant Lluc 2011, concretament, a la Fira del Dibuix. El cap de la policia va anar a comprovar que Guirado tenia l’ordre d’allunyament vigent abans d’anar-lo a aturar. Quan va tornar, Guirado ja no hi era. L’expolicia afirma que tot ha estat una confusió i que ell mai va ser a la ciutat durant la Fira de Sant Lluc. Excepte Ramon Ullastre, a dia d’avui tots els condemnats pel segrest de Maria Àngels Feliu ja han obtingut el llicenciament definitiu de la pena, Montserrat Teixidor, Sebastià Comas, Iñaki, i Josep Lluís Paz, Pato.