L’Ajuntament no tancarà l’escola llar mentre hi hagi cursos actius

ESCOLA_LLAR

ESCOLA_LLARL’Ajuntament d’Olot assegura que no es tancarà l’Escola Llar en els propers cursos fins que els alumnes actuals no acabin la seva formació en el centre, tot i que la previsió és que no s’iniciïn nous cursos de P3. El centre educatiu demana, per la seva banda, que s’aclareixi la situació, perquè afirma que el Departament d’Ensenyament no ha pres cap decisió sobre no matricular més alumnes a pàrvuls.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta és la previsió de l’Ajuntament d’Olot que ha desencadenat la polèmica: no es planteja que hi hagi preinscripcions en els cursos de P3 de l’Escola Llar, i per tant opta per no obrir la línia, de forma conjunta amb el Departament d’Ensenyament. La situació no és nova perquè en el curs actual ja no hi ha P3 en el centre educatiu, a causa de la baixa demanda entre els pares dels nous alumnes olotins.

Per la seva banda, la direcció del centre afirma que aquesta proposta no l’ha pres el Departament, perquè segons la Generalitat no hi ha cap decisió presa sobre el tancament de les línies de P3 a l’escola. L’escola, a més, diu que hi ha indicis que es recomana als pares de no escollir la opció de fer pàrvuls al centre educatiu, un fet que l’Ajuntament desmenteix.

Pel que fa a la continuïtat del centre educatiu, el govern olotí afirma que es continuaran desenvolupant tots els cursos mentre hi hagi alumnes a l’escola. D’altra banda, l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas insisteix que la falta de preinscripcions de l’escola Llar no és només un problema d’Olot.

Ahir es va fer una reunió amb els pares dels alumnes i la direcció per comunicar la decisió de suprimir la línia de P3 de l’escola i aclarir els dubtes sobre el futur del mateix centre educatiu, on l’Ajuntament havia confirmat la seva presència. A l’hora de la trobada, però, els representants del consistori no hi van assistir.