La crisi marca els projectes finals dels alumnes de disseny gràfic de l’Escola d’Art i Superior d’Olot

projectes_escola_art

projectes_escola_artLa crisi ha tornat a inspirar als alumnes de tercer de disseny gràfic de l’Escola d’Art i Superior d’Olot a l’hora de pensar en els projectes finals. Els alumnes s’han fet diverses preguntes a l’entorn de la realitat que vivim com, per exemple, quin és el paper que pot tenir el disseny gràfic en aquest context? O bé, pot el dissenyador contribuir amb la seva feina a mitigar alguna de les mancances que ha de suportar la societat en condicions adverses? Un kit per ajudar els nens que viuen en camps de refugiats, un pack per pal·liar les situacions provocades per desastres naturals o una minivivenda per indigents són alguns exemples que s’han presentat a l’edició d’enguany.

Deixa un comentari