Olot serà la seu dels nous graus superiors per a la indústria càrnia

Centre_Kreas

Centre_KreasAquest matí l’Ajuntament d’Olot ha signat el conveni que acredita la ciutat com a seu central del nou centre integral de Formació Kreas per a indústries càrnies. La Fundació Universitària Balmes, de la Universitat de Vic, i la Federació Catalana d’Indústries de la Carn, han centralitzat a la capital de la Garrotxa una fórmula de Formació Professional pionera, anomenada dual, que permet a les persones estudiar i alhora treballar a la indústria càrnia.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Federació Catalana d’Indústries de la Carn i la Fundació Balmes de la Universitat de Vic han signat aquest matí el conveni amb l’Ajuntament d’Olot que suposa el naixement del nou centre integral de formació de les indústries càrnies, anomenat Kreas. Olot en serà la seu central. El nou centre integral respon a una necessitat dels alumnes i les empreses: poder estudiar i treballar al mateix temps i al mateix lloc. És el que s’anomena formació dual. El nou centre integral de formació és un projecte de ciutat que vol implicar tota la comunitat educativa dedicada a la Formació Professional. Olot i Vic centralitzarà la formació de cicles Superiors i es podran desplegar altres centres formatius de grau mitjà a tot Catalunya. Es preveu que el curs comenci aquest mateix mes de setembre.

Deixa un comentari