Olot Televisió emet el reportatge ‘Joanetes, el pessebre més viu’, avui a les 22.00

pessebre_2012

pessebre_2012Joanetes és un dels nuclis de població més petits de la Garrotxa però, en canvi, és on organitzen una de les activitats més importants, el seu pessebre vivent. És un dels pocs a Catalunya que representa millor els quadres de la vida de Jesús i, a més, aprofita el marc incomparable del poble per traslladar-hi les activitats tradicionals de les zones rurals i els oficis antics que s’estan perdent. Més de 350 persones, majoritàriament de la Vall d’en Bas i liderades per una junta directiva, hi participen activament cada any. Tots plegats fan possible un pessebre que és visitat, cada any, per milers de persones de la comarca però també de fora.

Fes clic aquí per veure al notícia a l’OTV a la carta

Fes clic aquí per veure el reportatge

Per tal de posar de promocionar la feina que fan, Olot Televisió emet aquesta setmana un reportatge que descobreix quin és el procés per organitzar el pessebre. El treball titulat ‘Joanetes, el pessebre més viu’ que ha fet Marc López, col·laborador d’Olot Televisió, es podrà veure en diferents emissions: aquest dimarts 29 a les 22.00; divendres, 1 de febrer a les 20.00 i dissabte, 2 de febrer, a les 18.00. A més, també el podràs veure a través de l’OTV a la carta.