Atenen 2.850 peticions de ‘La ciutat dels detalls’

detalls

detallsDurant el 2012, l’Ajuntament d’Olot ha rebut 2.850 peticions de ‘La ciutat dels detalls’, el pla per agilitzar les tasques de manteniment de l’espai públic. Del total de demandes, la meitat es solucionen en un termini inferior a 15 dies. Les reparacions d’enllumenat representen gairebé el 20% de les peticions, així com les deficiències en la senyalització viària, amb un percentatge similar.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament d’Olot es mostra satisfet del funcionament de ‘La ciutat dels detalls’, el pla per agilitzar el manteniment de l’espai públic, a partir de les incidències que detecten els mateixos ciutadans. En total, durant el 2012, s’ha registrat l’entrada de 2.850 peticions en aquest pla. D’aquestes, un 19% representen desfuncions en l’enllumenat públic, i un altre 19% de les demandes estan relacionades amb la mala senyalització viària. Per barris, les peticions procedents de Sant Miquel, Pekín i Nucli Antic conformen el 55% del total. Les incidències es resolen amb una mitjana de 23 dies, un cop rebuda la notificació per part dels ciutadans. Fins al moment, un 25% de les peticions han estat tramitades mitjançant la mateixa web de l’Ajuntament, tot i que el consistori voldria que aquesta xifra s’incrementés durant el 2013. La partida destinada a ‘La ciutat dels detalls’ l’any passat va ser de 90.000 euros.

Deixa un comentari