El conseller de Territori i Sostenibilitat es compromet a començar a construir la variant d’Olot dins d’aquesta legislatura

conseller_Santi_Vila

conseller_Santi_VilaLa variant d’Olot es començarà a construir durant aquest mandat. És el compromís a què ha arribat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Sant Vila, durant el programa d’Olot Televisió ‘Els debats de la Cambra de Comerç’. El conseller diu que la variant d’Olot és un objectiu de legislatura i que s’acomplirà en la mesura que la Generalitat tingui la complicitat de la iniciativa privada. Vila diu que el Govern ha de ser prou valent per comunicar-li a la ciutadania que les infraestructures tenen un cost que ha de repercutir sobre qui la utilitza.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Sant Vila, s’ha compromès a construir la variant d’Olot dins d’aquesta legislatura si l’obra compta amb la complicitat privada. Ho va fer durant el programa ‘Els debats de la Cambra de Comerç’. Vila ha qualificat la variant d’Olot com un objectiu de legislatura i ha dit que l’Estat no pot eludir responsabilitats amb el seu tram. Tot i així, insisteix que la prioritat en infraestructures a les comarques de Girona per al proper bienni és la Nacional II.