L’Ajuntament de Santa Pau impulsa la nova urbanització de la Corominola

corominola_santa_pau

corominola_santa_pauL’Ajuntament de Santa Pau ha aprovat la primera fase de la urbanització de la Corominola, a tocar de la carretera d’Olot. Aquesta urbanització completarà la de l’accés nord da Santa Pau. Hi ha espai per a una seixantena d’habitatges en més de dues hectàrees ubicades entre la zona poliesportiva i el sector ja urbanitzat. En el projecte també s’ha deixat espai per a habitatges socials i equipaments municipals. L’Ajuntament preveu ubicar-hi un consultori i un centre de dia per a la gent gran.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Es tracta d’un projecte urbanístic projectat a llarg termini. La zona destinada a equipaments públics es farà en properes fases, ja que actualment no hi ha disponibilitat econòmica per part del consistori.