Primer acte informatiu a Olot sobre el fracking promogut per persones preocupades i entitats cíviques

fracking_olot

fracking_olotAquest dissabte al vespre i a l’Espai Nuria d’Olot veïns i ciutadans preocupats pels permisos que s’han concedit per investigar el subsòl d’algunes zones de la Garrotxa han organitzat una convocatòria pública per informar sobre el fracking a la Garrotxa i proposar accions per impedir l’ús d’aquesta tècnica d’extracció d’hidrocarburs a la comarca. Alguns han assistit a l’assamblea de forma particular i d’altres representen entitats cíviques de la Garrotxa. A la trobada s’ha convidat a Antonio Turiel, físic i matemàtic expert en energia, qui ha dit que “el fracking és un sistema gens sostenible econòmicament i que en zones sísmiques pot comportar problemes geològics”. Segons els promotors aquesta tècnica pot comportar “un desastre tan ambiental com per la salut”. Segons han informat al principi de la trobada, diumenge que ve tenen previst fer una nova assemblea de la qual en sortiran noves propostes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta