Prop de mil persones al concert d’aniversari de la GIOrquestra del garrotxí Marcel Sabaté

giorquestra_aniversari

giorquestra_aniversariLa GIOrquestra, que dirigeix el garrotxí Marcel Sabaté, compleix aquest diumenge el primer aniversari i ho ha fet amb un concert a l’Auditori de  Girona davant de més de 900 persones. Després de l’èxit obtingut el darrer any, es mostra il·lusionat per tirar endavant el projecte un any més.

La GIOrquestra compleix les seves dues finalitats, i ho ha mostrat al llarg d’aquest any, d’apropar als ciutadans la música sinfònica, donar-la a conèixer i difondre-la. A més de donar qualitat musical als joves músics gironina i donar-los suport. Per celebrar el primer aniversari, la GIO ha sorprès amb un concert simfònic de luxe convidant a les dues solistes més destacades del nostre país: Alba Ventura, la pianista catalana més internacional i Mireia Farrés, trompeta solista de l’OBC. Joventut i gran talent per interpretar, conjuntament amb la GIO Simfònica, algunes de les millors pàgines de la literatura clàssica universal. L’elegància de Mozart i la inventiva creativa de Haydn.

x