El fort vent provoca danys diversos a la Garrotxa

vent_Olot

vent_OlotEl telèfon d’emergències 112 ha rebut centenars de trucades a causa del fort vent que bufa a tot el país, també a la Garrotxa. A Olot les ventades han arribat a ratxes superiors als 100 quilòmetres per hora. La majoria d’alertes són per obstacles i arbres a la calçada urbana i interurbana però també ha provocat destrosses a mobiliari urbà i estructures com la paret que es pot veure a la fotografia. Correspón a la plaça Miquel Martí i Pol, a prop de la plaça Palau. Les fortes ratxes d’ahir a la nit van arrencar part de l’estructura inferior.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’accident no ha provocat danys personals. Durant tota la nit i matinada de dissabte els Bombers han hagut de fer nombroses sortides a tota la comarca per la caiguda d’arbres i teules d’edificis, que en alguns casos han caigut a sobre de vehicles estacionats. Protecció Civil de la Generalitat manté la fase d’alerta del Procicat per les fortes ventades que bufen i que encara ho poden fer al llarg d’aquest diumenge, amb menys intensitat a partir del migdia.