La Fira del Farro culmina amb èxit tot i les fortes ratxes de vent

fira_farro

fira_farroLes fortes ratxes de vent han fet impossible muntar les 70 parades de la Fira del Farro a primera hora del matí. A partir de les 10, el temps ha amainat i la majoria de firaries, que s’havien esperat unes hores, han pogut posar els seus productes sobre el taulell. Els visitants han aparegut llavors i la Vall de Bianya ha viscut l’ambient de fira que buscava. La Fira del Farro va començar ahir. A les parades del dia se li va sumar un sopar popular amb plats elaborats amb Farro a la nit.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’alcalde, Santi Reixach, en fa una valoració general positiva de la fira d’enguany. Aquest matí, la Vall de Bianya ha rebut la visita del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, que ha animat als productors agroalimentaris a obtenir l’acreditació de venda de proximitat, que va ser aprovada per decret pel Govern a principis de gener.

Deixa un comentari