Comença la poda de plataners al passeig de Barcelona d’Olot

poda_platans_olot

poda_platans_olotAvui ha començat la poda dels plàtans del passeig de Barcelona. Els treballs han començat aquest matí pel carril en sentit al centre de la ciutat. El doble sentit s’ha habilitat pel costat que compta amb doble carril. Mentre duri la poda quedaran tancats els accessos des de l’avinguda Batlló i l’avinguda Múrcia. Es preveu que els treballs s’allarguin dues setmanes, de dimarts a divendres, evitant les hores de major circulació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Quan es treballi pel costat de dos carrils, el trànsit procedent de l’av. Santa Coloma podrà accedir al centre pel passeig, mentre que el procedent de la plaça Clarà es desviarà pels carrers Nonet Escubós, Verge de Fàtima i Pere Bretxa.