Es convoquen els premis Jordi Pujiula per a treballs de recerca de Batxillerat

premis_pujiula

premis_pujiulaEls ajuntaments d’Olot i Santa Pau, el Consell Comarcal de la Garroxa i el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, el PEHOC, han convocat la segona convocatòria dels Premis Jordi Pujiula per a Treballs de Recerca de Batxillerat dels àmbits científic i tecnològic.

Hi poden participar els alumnes de batxillerat que hagin presentat el treball durant el curs 2012-13 i que s’acullin a una de les tres modalitats: ciències de la salut, ciències ambientals o tecnològic. Els treballs es dipositaran al fons de l’Arxiu Comarcal i els autors premiats rebran 500 euros. El jurat estarà format per Antoni Agustí, Fina Felisart, Emili Bassols,Esther Badosa, Francesc Llop, Esteve Coromines i Jordi Espadalé, que actuarà de secretari, personalitats de reconegutprestigi en els seus àmbits professionals. El veredicte es faràpúblic el dia 18 de maig del 2013, quan es llegirà l’acta elaboradapels membres del Jurat.La participació en la present convocatòria pressuposal’acceptació d’aquestes bases. Més informació al web del PEHOC.