El Consell Comarcal crea l’IPUNT, un nou punt d’informació per als joves de la Garrotxa

IPUNT

IPUNTUn punt d’informació juvenil mòbil recorre els 8 centres educatius de la Garrotxa on s’imparteixen estudis d’ESO. L’IPUNT també es trasllada fins a l’institut Castell d’Estela d’Amer, on estudien els joves de Sant Feliu i Les Planes d’Hostoles. El Consell Comarcal de la Garrotxa ha creat aquesta oficina d’atenció als joves, per acostar fins als centres escolars la informació dirigida a aquest col·lectiu i, al mateix temps, donar resposta a les consultes que ells plantegen.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Des de principis d’any, l’IPUNT s’instal.la als tots els centres educatius de la Garrotxa on s’imparteix ESO, a més de l’institut Castell d’Estela d’Amer. A l’hora de l’esbarjo, els estudiants poden fer les seves consultes a la informadora juvenil responsable d’aquest servei des d’un punt de fàcil accés, visible i ben concorregut del centre. L’IPUNT és la nova oficina d’atenció als joves que des de principis d’any ha posat en marxa el Consell Comarcal. En el primer mes de funcionament d’aquest servei, a través de l’ipunt! s’ha informat els joves dels espais juvenils que tenen a la seva disposició a la comarca i les activitats que organitzen. Cada mes s’escollirà una temàtica diferent i es donarà resposta a les qüestions que ells traslladin a la responsable del punt d’informació juvenil. Tot i que l’ipunt es dirigeix a tots els 3.700 alumnes que cursen ESO i estudis postobligatoris en aquests centres escolars, es vol fer més incidència en els joves a partir dels 15 anys ja que, a partir d’aquesta edat poden començar a tramitar propostes de mobilitat a l’estranger i estudiar diferents opcions d’orientació al món laboral. També és previst que aquest servei es traslladi als municipis que ho sol·licitin aprofitant la celebració d’una una festa o activitat.

x